NIEUWE BORSTKANKER-PATIËNTEN PER JAAR
0
VROUWEN KRIJGEN BORSTKANKER VOOR 75 JAAR
1/ 1
% BORSTKANKERS KOMT VOOR BIJ 50+ERS
1
JAARLIJKSE OVERLIJDENS

1

SITES VOOR JOU

ALGEMEEN

ALLES OVER KANKER
Lees verder
Deze site van Kom op tegen Kanker is een neutrale kankerinformatiesite die alle mogelijke informatie over kanker bundelt, net als praktische informatie over waar kankerpatiënten terecht kunnen.

Wat deze site bijzonder maakt is dat ze openstaat voor initiatieven van andere organisaties zoals ziekenhuizen en lotgenotengroepen.
PINK RIBBON
Lees verder
Deze site richt zich tot alle personen die met borstkanker te maken kunnen hebben: (ex)patiënten, hun naaste omgeving, zorgverleners en zoveel mogelijk vrouwen en mannen. Pink Ribbon heeft als missie het bestrijden van borstkanker door preventie en tijdige opsporing aan te moedigen, door aandacht te vestigen op de verbetering van de levenskwaliteit van personen die geconfronteerd worden met deze ziekte en hun omgeving, zowel tijdens als na de behandeling.
BORSTKANKER VLAANDEREN VZW
Lees verder
Borstkanker Vlaanderen vzw is een samenwerkingsverband van Vlaamse lotgenotengroepen voor vrouwen en mannen met borstkanker . Borstkanker Vlaanderen vzw ijvert, vanuit patiëntperspectief, voor een betere levenskwaliteit, een betere kwaliteit van medische en oncopsychologische zorg, en een betere toegankelijkheid van de zorg voor alle (ex)-borstkankerpatiënten.
STICHTING TEGEN KANKER
Lees verder
Deze site van de Stichting tegen Kanker geeft informatie over alle types kanker, patiëntenhulp, kankerpreventie en kankeronderzoek.
FLAYA
Lees verder
Site/lotgenotengroep van jongeren met kanker in Vlaanderen. Flaya staat voor “Flanders’ Adolescent and Young Adults with Cancer”. De doelgroep is iedereen van 24-39 jaar die geconfronteerd werd met kanker, of dat nu net of al wat langer geleden is.
KANKERSPOKEN
Lees verder
Deze site biedt hulp aan kinderen met een ouder met kanker. Ook voor ouders, vrienden, bekenden, leerkrachten en hulpverleners is deze site een bron van informatie.
THINK PINK
Lees verder
Think-Pink vraagt meer aandacht voor borstkanker en financiert wetenschappelijk onderzoek dat de meest voorkomende kanker bij vrouwen bestrijdt. Wij informeren, sensibiliseren, financieren wetenschappelijk onderzoek en ondersteunen zorg- en nazorgprojecten.
BORSTKANKERVERENIGING NEDERLAND
Lees verder
Borstkankervereniging Nederland (BVN) is een landelijke vereniging voor én door borstkankerpatiënten, mensen met erfelijke of familiaire aanleg en hun naasten.
Vorige
Volgende

Op deze site vind je een ruim assortiment aan chemomutsjes, chemosjaals en slaapmutsjes. Het motto van Wendy, oprichtster van Rosette la Vedette en lotgenote, is ‘soft headwear for strong people’.

Altijd Mooi is een initiatief van vijf vrouwen die allen een professionele link hebben met haarwerken. Vanuit die beroepsactiviteit groeide het idee om vrouwen, getroffen door kanker, een beter gevoel te geven en zich mooier te maken. Op deze site vind je info over haarwerken, aangepaste lingerie, borstporthesen…

Site met modieuze kledij die tegemoet komt aan de ongemakken van lymfoedeem en die tegelijk ook deze ongemakken maskeert. Neliane brengt duurzame kledij met een uniek design die door werkelijk iedereen gedragen kan worden.

WERKHERVATTING

Site voor werknemers (ook zij die tijdens hun ziekte werkzoekend werden) die na een kankerbehandeling terug (aangepast) aan het werk willen.

BOEKEN VOOR JOU

VIDEO's VOOR JOU

Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner